Moois uit Nederland

Nadat ik eerst de site heb gevuld met foto's uit alle windstreken van deze aarde, nu dan ook foto's geplaatst uit ons fraaie Nederland. Want ook in ons land is veel moois te bekijken. De nu toegevoegde foto's zijn van Prinsenstad Delft , de oude stad Dordrecht , de molens van Kinderdijk, universiteitsstad Leiden, Rotterdam en de Rotterdamse Haven en de jeneverstad SchiedamAllemaal plaatsen die het waard zijn om bezocht te worden. Veel kijkplezier !

Reactie schrijven

Commentaren: 0

Welkom bij Bazz'Travelpics


Hey !

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier zie je de combinatie van mijn grote passies reizen en fotograferen. 

 

Reizen, genieten van de schoonheid van deze wereld en andere culturen ontdekken vind ik het mooiste wat er is. Ik heb al heel wat landen mogen bezoeken en op deze pagina's kun je hiervan meegenieten.

 

Wie weet word jij ook enthousiast !

 

Bas


Follow/Contact/Like