Italië

En weer een Europees land toegevoegd aan de site. De mooiste plaatjes van de steden die ik de laatste jaren in Italië bezocht heb, zijn nu te bekijken. Ga mee op een gondel door Venetië, slenter door Florence, beklim de toren van Pisa, wandel mee langs de kust van Cinque Terre, bezoek Toscane, wandel door Siena, geniet van de Italiaanse Meren en do as the Romans do in Rome !


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Welkom bij Bazz'Travelpics


Hey !

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier zie je de combinatie van mijn grote passies reizen en fotograferen. 

 

Reizen, genieten van de schoonheid van deze wereld en andere culturen ontdekken vind ik het mooiste wat er is. Ik heb al heel wat landen mogen bezoeken en op deze pagina's kun je hiervan meegenieten.

 

Wie weet word jij ook enthousiast !

 

Bas


Follow/Contact/Like