Klaar! , of toch niet....


Klaar !

 

Eindelijk !!! Eindelijk heb ik m'n website zoals ik hem wil hebben. De juiste lay out, alle foto's van de reizen die ik al gemaakt heb, landkaartjes erbij enz. enz. Ik ben er helemaal blij mee. Wat een klus was dat. Telkens weer twijfelen over het lettertype en de vormgeving. Steeds weer effe anders en leuker, (of toch niet!) Eindelijk klaar, of toch niet....

Of toch niet...

 

Natuurlijk is de website niet klaar ! Net zo min als ik klaar ben met reizen. Ik hoop nog heel veel rond te trekken over deze aardbol, mooie foto's te maken en op deze website te publiceren ! Zo hoop ik binnenkort naar Boedapest te gaan. Lijkt mij een prachtige stad voor een mooie citytrip. Dus binnenkort kun je de eerste nieuwe foto's weer verwachten. Daarnaast wil ik proberen om zo nu een dan een blogpost te plaatsen, met mooie verhalen, tips en meer.... Hou de site dan ook goed in de gaten en like 'm op facebook; dan ben je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes. 

 

Hoe vind jij de site geworden ?  Heb je nog tips voor verbeteringen of andere op- en aanmerkingen ? Laat het me weten ! Laat een commentaar achter, stuur een mailtje naar info@bazztravelpics.nl of vul het contactformulier in !


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Welkom bij Bazz'Travelpics


Hey !

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier zie je de combinatie van mijn grote passies reizen en fotograferen. 

 

Reizen, genieten van de schoonheid van deze wereld en andere culturen ontdekken vind ik het mooiste wat er is. Ik heb al heel wat landen mogen bezoeken en op deze pagina's kun je hiervan meegenieten.

 

Wie weet word jij ook enthousiast !

 

Bas


Follow/Contact/Like