Travelpics Boedapest online !


Boedapest

 

In de afgelopen weken heb ik een selectie gemaakt van de foto's die ik tijdens mijn citytrip naar Boedapest maakte. Deze zijn nu op de site geplaatst, met een korte beschrijving ervan, zodat je een goed beeld kunt krijgen van deze prachtige stad.

 

Boedapest is echt een hele mooie stad gelegen aan de Donau, met prachtige gebouwen; zoals het Parlementsgebouw, de Stefansbasiliek en de Staatsopera. Al deze, en andere hoogtepunten komen aan bod in het 'travelpic-gedeelte' dat je hier kunt vinden. 

St. Stefansbasiliek
St. Stefansbasiliek
Hongaarse Staatsopera
Hongaarse Staatsopera


Reactie schrijven

Commentaren: 0

Welkom bij Bazz'Travelpics


Hey !

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier zie je de combinatie van mijn grote passies reizen en fotograferen. 

 

Reizen, genieten van de schoonheid van deze wereld en andere culturen ontdekken vind ik het mooiste wat er is. Ik heb al heel wat landen mogen bezoeken en op deze pagina's kun je hiervan meegenieten.

 

Wie weet word jij ook enthousiast !

 

Bas


Follow/Contact/Like