Boedapest Video


In april ben ik in Boedapest geweest. De foto's daarvan heb ik al eerder op de site geplaatst. Uiteindelijk heb ik nu ook een video op mijn youtube-kanaal geplaatst. Hieronder kun je deze ook bekijken. Geniet van de hoogtepunten van Boedapest; Het parlement, de Hongaarse Staatsopera, de burcht, de St. Stefansbasiliek en nog veel meer, samengevat in een video.Meer Boedapest:Reactie schrijven

Commentaren: 0

Welkom bij Bazz'Travelpics


Hey !

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier zie je de combinatie van mijn grote passies reizen en fotograferen. 

 

Reizen, genieten van de schoonheid van deze wereld en andere culturen ontdekken vind ik het mooiste wat er is. Ik heb al heel wat landen mogen bezoeken en op deze pagina's kun je hiervan meegenieten.

 

Wie weet word jij ook enthousiast !

 

Bas


Follow/Contact/Like