De Tien van Cuba


Ik ben van plan om regelmatig een stukje op de site te zetten met de bezienswaardigheden van een bepaalde bestemming die je gezien moet hebben. Onder de noemer "De tien van.." zet ik, in willekeurige volgorde, 10 highlights van een land of stad in de schijnwerper. 

Om te beginnen heb ik de tien van Cuba op een rijtje gezet. Door erop te klikken ga je naar de Travelpics-pagina met de mooiste foto's. Veel plezier !


Misschien wel de mooiste stad van Cuba. Slenter over de keien van dit stadje en geniet !


Oud Havana, je proeft een roemrijk verleden, dat nog steeds leeft. De klassieke auto's maken het beeld compleet.


Stap in een oude Amerikaanse auto en maak een rondrit door Havana ! Dit maak je alleen in Cuba mee.Wereldberoemd: De Buena Vista Social Club. De musicale senioren maken er een feest van; een mooie avond uit! 


Geniet van de prachtige natuur in de Viñales vallei. Mooie plaatsjes, grotten, rum en sigaren: het is er allemaal te vinden.


Een leuk koloniaal stadje om even een bezoek te brengen, met een van Cuba's oudste bruggen (uit 1815). Dit is de plek waar je de held van Cuba ontmoet: Ché Guevarra. Zijn mausoleum is daar en de ontspoorde trein: het begin van de revolutie.


De beroemde schrijver Ernest Hemmingway woonde jaren in Cuba. Hij schreef er o.a. The old man and the sea. Zijn huis Finca Vigia is nu een museum.


Wereldberoemd zijn ze, de Cubaanse sigaren. Bezoek een van de fabriekjes en zie hoe ze volledig met de hand gemaakt worden. Na een mooie reis door Cuba is het goed toeven op een van de resorts in Varadero. Zon, zee en strand !
Welkom bij Bazz'Travelpics


Hey !

 

Leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Hier zie je de combinatie van mijn grote passies reizen en fotograferen. 

 

Reizen, genieten van de schoonheid van deze wereld en andere culturen ontdekken vind ik het mooiste wat er is. Ik heb al heel wat landen mogen bezoeken en op deze pagina's kun je hiervan meegenieten.

 

Wie weet word jij ook enthousiast !

 

Bas


Follow/Contact/Like